Kahari & Co Eristys - Peltiä ja eristystä ammattitaidolla

Pyydä tarjousta

Kahari & Co. Eristys on toiminut vuodesta 1980 saakka täyden palvelun eristys– ja peltisepänliikkeenä. Teemme ammattitaidolla muun muassa konesaumakattoja, rakennuspeltitöitä sekä teollisuuden putki- ja säiliöeristyksiä asuin- ja liiketiloissa. Tuotantolinjamme sijaitsee Loviisan Tesjoella. Tilauksesta toimitamme tavaraa, asennettuna tai ilman, kaikkialle Etelä- / Kaakkois-Suomeen. Asiakkaitamme ovat teollisuus, julkinen sektori, rakennusliikkeet, tehtaat sekä yksityiset henkilöt.

Kahari & Co. pelti- ja eristyslaatua varmistaa tällä hetkellä kaiken kaikkiaan 12 työntekijää ja eri sesonkien koittaessa henkilöstön määrä nousee jopa yli 30 työntekijään. Henkilökunnallamme on vankka useiden vuosien kokemus alalta. Pienyrityksenä pystymme toimimaan nopeasti ja joustavasti asiakkaiden toiveiden mukaan.

Teemme peltitöistä aina ilmaisen hinta-arvion/tarjouksen ja samalla annamme ammattimaista apua kohteen mm. materiaaleihin, toteutustapaan ja -aikatauluun jne.

Lisätietoa kotitalousvähennyksestä

Eristys ammattitaidolla Eristys teollisuuskohteisiin

Eristystyöt

Olemme toteuttaneet monipuolisesti lämpö-, palo-, jäähdytys- ja kylmäeristyksiä jo vuosikymmenten ajan. Suojaamme materiaaleja, käyttökohteita ja työntekijöitä. Oikein toteutetut eristystyöt varmistavat myös, että energiaa menee vähemmän hukkaan.

Tutustu palveluun

Peltityöt

Peltisepän palvelut

Toteutamme rakennuspeltityöt yksittäisistä listoista kokonaisiin kattoihin asti.
Teemme peltityöt pieniin ja suuriin kohteisiin, myös kotitalouksille.

Tutustu palveluun