Siirry pääsisältöön
Päi­jän­teen­ka­tu 9 B 1, 15140 Lah­ti

Pitkän linjan arkkitehtisuunnittelua

Olemme vuonna 1973 Lahdessa perustettu arkkitehtitoimisto. Teemme keskisuuria ja suuria projekteja koko Suomen laajuisesti. Tiivis tiimimme arkkitehteja, rakennusarkkitehteja, sisustusarkkitehteja ja suunnitteluassistentteja on erikoistunut pitkän historiamme myötä laaja-alaisiin ja haastaviin kohteisiin. 

Lisää yrityksestämme

Kattavaa suunnittelupalvelua

Yhdistämme suunnittelussamme asiakaslähtöisyyden, kokemuksen ja käytännönläheisen ajattelutavan. Aluesuunnittelu, hankesuunnittelu, rakennussuunnittelu, työympäristön kehittäminen, kiinteistön potentiaalikartoitus, sisustussuunnittelu tai jotakin siltä väliltä? Tutustu kattaviin palveluihimme ja kysy rohkeasti lisää!

PALVELUT

Monipuolista osaamista

Olemme pitkän historiamme aikana olleet mukana noin 2500 projektissa.

Museot, logistiikkahallit, laskettelukeskukset, asuinalueet, urheiluhallit, päiväkodit, neuvolat, koulut, asemakaavat, loma-asunnot, gondolihissit, oikeustalot, poliisitalot, perhekeskus, laboratoriot, asuinkerrostalot, ravintolat, elokuvateatterit, ampumaradat, huoneistohotellit, golfklubit, terveydenhuoltotilat, teollisuusrakennukset, huvilat, kuntosalit, padelhallit, teatterit, bussivarikot, toimistot, hotellit ja leikkimökit. Uudisrakennuksia, peruskorjauksia, tilamuutoksia, aluesuunnitelmia ja sisustuksia. Olemme suunnitelleet niitä kaikkia.

KOHTEET

Kysy lisää!

Laita tarjouspyyntö tai ota yhteyttä, niin katsotaan miten voisimme olla avuksi. Tekijät löytyvät täältä:

YHTEYSTIEDOT