Siirry sisältöön

Salon Vanha Apteekki

SALON VANHA APTEEKKI – TERVEYTTÄ VUODESTA 1849

Salon Vanha Apteekki toivottaa jokaisen asiakkaan lämpimästi tervetulleeksi asioimaan täyden palvelun apteekkiin. Meillä voit asioida turvallisesti. Voit myös halutessasi käyttää apteekin omaa sisään- ja uloskäyntiä Asemakadun puolella. Tarvittaessa voit tilata tarvitsemasi tuotteet puhelimitse ja kuljetamme ne kotiinne mahdollisimman nopeasti.

Asiantunteva ja ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua kaikissa apteekkiasioissa. Meiltä noudat sähköisellä eReseptillä määrätyt lääkkeet, itsehoitolääkkeet ja erilaiset ravintovalmisteet hyvinvointisi tueksi. Apteekissamme uusit helposti myös reseptit ja saat lääkkeiden annosjakelu- sekä yhteisvaikutuspalvelun. Henkilökuntamme auttaa juuri sinun ihotyypillesi sopivissa kosmetiikkavalinnoissa.

Salon Vanhaan Apteekkiin on helppo saapua. Apteekkimme sijaitsee keskeisellä paikalla Kauppakeskus Plazassa, jossa hoidat helposti apteekkiasioiden ohessa myös muut ostokset.

Tervetuloa!

 

eResepti

eResepti on sähköinen lääkemääräys, jonka voi lunastaa kaikista Suomen apteekeista. Tutustu eReseptiin tästä.

Lue lisää

Palvelut

Toimitamme ja uusimme reseptit, tarkistamme lääkkeidesi yhteisvaikutukset ja huolehdimme lääkkeiden annosjakelusta. Lue lisää apteekkipalveluistamme.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy mieltäsi askarruttavista apteekkipalveluista tai jätä palautetta.

Lue lisää